اشتراک گذاری

آموزش نصب درایور کارت گرافیک لپ تاپ

برای این که بتوان از تمام ویژگی های گرافیکی لپ تاپ استفاده کرد، باید نصب درایور کارت گرافیک لپ تاپ را به صورت کامل و دقیق انجام داد. کارت گرافیک لپ تاپ باید همیشه به روز رسانی شود و به صورت کامل نصب آن انجام شده باشد تا سیستم بتواند توقعات گرافیکی کاربر را برآورده سازد. به صورت کلی پروسه نصب کردن درایور کارت گرافیک مراحل پیچیده ای ندارد و می توان با دنبال کردن چند مرحله این کار را انجام داد. در این آموزش کامل و ساده شده با ما همراه باشید تا نحوه اجرای درایور کارت گرافیک لپ تاپ را بررسی کنیم.

نصب درایور کارت گرافیک لپ تاپ

مراحل نصب درایور کارت گرافیک لپ تاپ

همانطور که گفته شد برای نصب کردن درایور کارت گرافیک کافی است چند مرحله ساده را انجام دهید تا از تمام قابلیت های گرافیکی سیستم بهره مند شوید. این مراحل شامل موارد زیر می شوند:

شناسایی کارت گرافیک های سیستم

در اولین قدم برای نصب درایور کارت گرافیک لپ تاپ، باید کارت گرافیک هایی که در لپ تاپ مورد نظر وجود دارند را شناسایی کنید تا بر این اساس مابقی اقدامات مورد نیاز انجام شوند. معمولا لپ تاپ های جدیدتر دارای دو کارت گرافیک مجزا هستند. در بیشتر سیستم ها یکی از این کارت های گرافیک، کارت گرافیکAMD  یا انویدیا است که از آن برای اجرای ویژگی های حرفه ای گرافیکی استفاده می شود.

دومین کارت گرافیک نیز از نوع اینتل است که معمولا در سیستم مسئول اجرای کارهای گرافیکی روزمره و عادی است. برای نصب کردن درایور کارت گرافیک لپ تاپ باید به نوع آن و نسخه درایور به روز شده ای که شرکت سازنده برای ارتقای کیفی آن ارائه داده است، توجه کرد و آپدیت مخصوص هر کارت گرافیک را برای آن در نظر گرفت. خصوصا شناسایی مدل کارت گرافیک مورد استفاده در سیستم برای راه اندازی و نصب درایورها اهمیت بسیار زیادی دارد؛ چرا که هر کدام تنها با یک درایور به خصوص سازگاری دارند.

دانلود فایل راه اندازی درایور کارت گرافیک

پس از شناسایی نوع کارت گرافیک مورد استفاده در لپ تاپ باید فایل راه اندازی اختصاصی آن را دانلود کنید. این فایل ها از طریق سایت اختصاصی انویدیا یا اینتل قابل دستیابی هستند. از این رو کافی است ابتدا مدل کارت گرافیک را از طریق System information پیدا کرده و سپس در وب سایت شرکت، مدل آن را جست و جو نمایید. با انتخاب نوع کارت گرافیک، می توان آخرین نسخه به روز شده آن را پیدا و سپس آن را دانلود کرد. بعد از دانلود فایل مورد نظر نیز می توانید آن را نصب کنید.

بیشتر بخوانید: تفاوت هارد hdd و ssd

راه اندازی فایل  پس از نصب درایور کارت گرافیک لپ تاپ

بعد از دانلود و نصب آخرین نسخه درایور کارت گرافیک از سایت سازنده آن، می توانید مراحل راه اندازی را انجام دهید تا به این ترتیب کار نصب درایور کارت گرافیک لپ تاپ به پایان برسد. ابتدا باید فایل راه انداز دانلود شده را از حالت زیپ خارج کند. سپس در پوشه ای که ایجاد می شود، روی آیکون exe کلیک کنید تا مراحل نصب درایور اجرا شوند.

البته می توان از طریق گزینه Device Manager در منوی استارت ویندوز نیز درایور را نصب کرد. در این قسمت از طریق گزینه Display adapters نام کارت گرافیک را مشاهده می کنید. با استفاده از گزینه آپدیت درایور در این قسمت نیز می توانید کارت گرافیک را به روز رسانی کنید. برای این منظور باید به اینترنت متصل باشید تا مراحل آپدیت و نصب انجام شوند. با دنبال کردن همین مراحل به سادگی می توانید کار اجرای درایور کارت گرافیک لپ تاپ را انجام دهید.

Rate this post