امروزه گوشی های هوشمند منبع اطلاعات مهم کاربران هستند. حضور این اطلاعات که ممکن است همه روزه افزایش داشته باشد، اهمیت تهیه ی بکاپ را نمایان می سازد. چرا که بسیاری از اختلالات نرم افزاری موبایل با ریست فکتوری و بازگشت به تنظیمات کارخانه برطرف می شوند. البته گاهی هم ممکن است در اثر بروز مشکلاتی چون آبخوردگی و یا اتصالی های درونی، اطلاعات به طور کامل حذف شوند. در نتیجه تهیه ی بکاپ از اطلاعات گوشی جهت بازگردانی اطلاعات موبایل مسئله ی مهمی است که باید با طریقه ی انجام آن آشنا باشید. در اینجا قصد داریم نحوه ی بکاپ گرفتن از اطلاعات گوشی موبایل را به طور کامل شرح دهیم. اگر از کاربران واتساپ هستید، پیشنهاد می کنیم مقاله ی بازیابی اطلاعات واتساپ را هم از دست ندهید.
روش اصلی بکاپ گرفتن از اطلاعات گوشی موبایل
راهکار اصلی تهیه ی بکاپ از اطلاعات گوشی استفاده از کامپیوتر یا لپ تاپ است. برندهای مختلف سازنده ی گوشی های موبایل مدل های منحصر به فردی برای انجام این کار دارند. برای مثال اپل با آیتونز و سامسونگ توسط برنامه ی خاصی به نام اسمارت سوئیچ به رایانه متصل شده و فرآیند بکاپ گیری را طی می کنند. به هر حال پس از دانلود و نصب برنامه ی ویژه ی گوشی مورد نظر در کامپیوتر، دستگاه را باید با کابل به کامپیوتر متصل کنید. سپس می توانید به راحتی با زدن دکمه ی Backup تمامی فایل های گوناگون گوشی را به کامپیوتر منتقل کنید.
تهیه ی بکاپ از اطلاعات گوشی توسط گوگل درایو
یکی از متداول ترین روش های تهیه ی تهیه ی بکاپ از اطلاعات گوشی، استفاده از گوگل درایو است. برای به کارگیری این ابزار کافی است در تنظیمات گوشی اندروید عبارت ” Back up ” را سرچ کنید. در نتایج جستجو بر روی Backup and restore ضربه بزنید. پس از باز شدن صفحه ی ذکر شده، یک عبارت خاکستری رنگ و کوچک با نام ” Google account ” دیده می شود، آن را فعال کنید تا به رنگ آبی در بیاید. در کادر جداگانه ای باید، حسابی که می خواهید اطلاعات شما در آن ذخیره شود را از ناحیه ی ” Backup account ” برگزینید. به همین سادگی می توانید از تمامی اطلاعات گوشی نظیر لیست مخاطبان، تنظیمات خاص، پیامک ها و… در حساب کاربری گوگل درایو بکاپ بگیرید.
بکاپ گرفتن از عکس های گوشی توسط گوگل فوتوز
گوگل فوتوز برنامه ی مفیدی است که در تهیه ی بکاپ از اطلاعات گوشی های اندروید کارایی بالایی دارد. اگر قصد دارید تنها از تصاویر ذخیره شده در موبایل نسخه ی پشتیبان داشته باشید، این نرم افزار را انتخاب کنید. برای این منظور ابتدا وارد برنامه ی ذکر شده یعنی google photos شوید و آدرس ایمیل خود را ثبت کنید. سپس به منوی اصلی گوگل فوتوز رفته و بر روی بخش Settings کلیک کنید. در منوی باز شده باید بر روی ” Back up & sync ” ضربه بزنید. این گزینه که فعال شد، بسیار ساده می توانید از تصاویر داخل دستگاه یک نسخه ی جداگانه به دست آورید. در منوی این بخش کیفیت تصاویر بکاپ نیز قابل تغییر است. جهت کسب اطلاعات بیشتر همواره می توانید با مرکز بازیابی اطلاعات تماس بگیرید.
مرکز بازیابی اطلاعات
مرکز بازیابی اطلاعات مجموعه ای فوق تخصصی در راستای ریکاوری دیتاهای از دست رفته در انواع هارد می باشد. امکانات و تسهیلات این مرکز برای جراحی، احیا و بازگردانی دیتاهای هر هارد دیسک کارایی دارد. ما در کنار شما هستیم تا پروسه ی بازیابی اطلاعات در بالاترین کیفیت ممکن انجام شود. خاطرنشان می نماییم که دانش به روز کارشناسان و مهندسین مرکز بازیابی اطلاعات با استفاده از تجهیزات کاری مدرن، تجربه ی استفاده از دستگاهی بی نقص و استفاده ی دوباره از اطلاعات پاک شده را برای کاربران به ارمغان می آورد.