علت کار نکردن فلش مموری چیست؟ این سوأل بارها توسط کاربران از تکنسین های مرکز بازیابی اطلاعات پرسیده شده است. فلش مموری وسیله ذخیره سازی و نقل و انتقال اطلاعات می باشد. فلش حافظه غیر فرّار و دائمی بوده که در آن اطلاعات می تواند تا زمانی که کاربر اقدام به حذف آنها نکرده است، باقی بماند. می توان تمامی اطلاعات روی مموری کارت را به صورت الکتریکی پاک و دوباره برنامه ریزی کرد. این موضوع از قابلیت های خوب فلش است. امروزه فلش مموری از محبوب ترین دستگاه های ذخیره سازی اطلاعات به شمار می روند که بیشترین دلیل محبوبیت آنها حجم کوچک و جا به جایی آسان است.
فلش مموری ها برای ذخیره فایل ها به باتری نیاز نداشته و بنابراین با کاهش میزان استفاده از برق، کار ذخیره سازی را کم هزینه تر کرده اند. از مزایای دیگر فلش مموری این است که داده ها را با سرعت بالاتری نسبت به فلاپی دیسک و هارد دیسک انتقال می دهد. با این حال ممکن است این حافظه با مشکلاتی مواجه شود و امکان ذخیره یا خواندن اطلاعات با آن وجود نداشته باشد. خرابی های متعددی برای فلش مموری قابل تصور است که از جمله می توان به شناسایی نشدن توسط کامپیوتر، حذف خودکار فایل ها، نمایش مکرر پیغام فرمت فلش و خوانده نشدن اطلاعات اشاره کرد. در ادامه مهمترین دلایل خرابی فلش مموری را بررسی خواهیم کرد.
رایج ترین علت های کار نکردن فلش مموری
از بین تمامی علت هایی که کار نکردن فلش را به همراه دارند، برخی از آنها رایج تر هستند. خرابی چیپ NAND یکی از اصلی ترین دلایل این مسئله می باشد. زمانی که شما اطلاعاتی را به فلش انتقال می دهید، در واقع آن را به چیپ NAND انتقال می دهید. همچنین در خواندن اطلاعات فلش، شما از طریق چیپ لند می توانید فایل ها را بازخوانی کنید. خرابی چیپ لند با نشانه هایی از جمله پاک شدن ناگهانی فایل ها و نمایش پیغام فرمت همراه است.
آسیب دیدگی برد، از دیگر علت های کار نکردن فلش مموری است. برد فلش ممکن است در اثر ضربه، ریختن مایعات و یا نوسان الکتریکی دچار مشکل شود و به طور کلی عملکرد فلش را متوقف کند. وجود ویروس یا بدافزار، سومین دلیل رایج کار نکردن فلش است. وجود ویروس در فلش یا سیستم باعث کار نکردن آن می شود. البته گاهی این مشکل سبب بروز پیغام فرمت فلش نیز می شود.
سایر علت های کار نکردن فلش مموری
علاوه بر علت های فوق دلایل دیگری نیز برای کار نکردن فلش مموری وجود دارد. در این زمینه می توان به این موارد اشاره کرد: استفاده از فلش های ارزان قیمت و قلابی، اتصال دائمی به کامپیوتر، لپ تاپ و یا تلویزیون، داغ شدن بیش از اندازه فلش مموری، نوسانات ولتاژ الکتریکی و ضربه خوردن فلش. قابل توجه است که می توان برخی از مشکلات فلش را با چند اقدام ساده برطرف کرد. استفاده از آنتی ویروس، فرمت کردن فلش و استفاده از نرم افزارهای تعمیر و بازیابی فلش مهمترین راهکارهای رفع مشکل آن هستند.
مرکز بازیابی اطلاعات
مرکز بازیابی اطلاعات تخصصی ترین خدمات ریکاوری اطلاعات را به کاربران ارائه می کند. بازیابی اطلاعات موبایل، هارد، دوربین، فلش مموری، مموری کارت و دیگر حافظه های جانبی در این مرکز به دست متخصصان باتجربه و به واسطه پیشرفته ترین تجهیزات انجام می گیرد. علاوه براین، خدمات تعمیر و رفع اشکال تمامی انواع حافظه در این مجموعه صورت می گیرد. جهت بهره مندی از خدمات این مجموعه می توانید از طریق راه های ارتباطی ذکر شده در این وب سایت به یکی از شعبه های این مرکز مراجعه نمایید.