اشتراک گذاری

معرفی حافظه‌ی Optane DC Persistent

جدیدترین حافظه‌ی معرفی شده از سوی اینتل با نام Optane DC Persistent از حالت‌های مختلفی پشتیبانی می‌کند. از میان حالت های مختلف موجود در این حافظه، تاکنون دو حالت Memory و App Direct مورد تعریف واقع شده‌اند که در بخش‌های آتی به آنها خواهیم پرداخت. باید اشاره کنیم که سرورها در آینده‌ای نزدیک از حافظه‌های DRAM و Optane در کنار یک‌دیگر بهره خواهند گرفت.

از این دو حافظه، DRAM تأخیر کمتری دارد و اُپتان Optane با کمی تاخیر بیشتر، فضای ذخیره‌سازی بالاتری را به‌صورت پایدار فراهم کند. دو حالت Memory و App Direct حافظه‌ی Optane DC Persistent، به صورت جداگانه در بخش زیر مورد بررسی قرار گرفته‌اند.

در صورت مکفی نبودن اطلاعات زیر و وجود هر گونه ابهام و پرسش می‌توانید از طریق راه‌های ارتباطی درج شده در وبسایت با کارشناسان ما در مرکز بازیابی اطلاعات تماس گرفته و راهنمایی‌های لازم را دریافت نمایید.

Optane DC Persistent

حالت Memory در حافظه‌ی Optane DC Persistent

حافظه‌ی Optane DC Persistent زمانی که بر روی حالت Memory قرار می‌گیرد، بدل به حافظه‌ای موقت می‌گردد که اطلاعات را – بدون قابلیت ذخیره‌سازی دائم- برای سیستم‌عامل و اپلیکیشن‌ها فراهم می‌کند. در صورت فعال بودن حالت مموری در اُپتان، این محصول تقریبا بدل به چیزی شبیه به حافظه‌های DRAM خواهد گردید.

در این حالت، DRAM به‌عنوان کش برای داده‌هایی با بیشترین تعداد فراخوانی استفاده می‌شود درحالی که حافظه‌ی اُپتان برای ذخیره‌ی داده‌های حجیم‌تر مورد استفاده قرار می‌گیرد. کنترلر حافظه‌ی پردازنده‌های مخصوص سرور Xeon Scalabe در کش، کار مدیریت عملیات‌های انجام شده را برعهده دارد.

بدین‌ترتیب، با فراخوانی یک داده، کنترلر حافظه ابتدا DRAM را برای وجود داده‌ی مورد نظر بررسی می‌کند و درصورت وجود داده، تاخیر دسترسی به آن برابر با مقدار تعریف شده برای DRAM خواهد بود. در صورتی که داد‌ه مورد نظر آنجا نباشد، کنترلر برای جستجوی داده به حافظه‌ی اُپتان خواهد رفت که این فرایند تاخیر کمی را نیز ایجاد خواهد کرد.

کنترلر کش:

توانایی آن را دارد تا عملیات شناسایی اپلیکیشن‌هایی که الگوی فراخوانی داده‌ی مشخصی دارند را انجام دهد. این توانایی کمک می‌کند تا عملکرد آن‌ها به‌لطف DRAM بسیار سریع‌تر صورت ‌گیرد. درسویی دیگر، برنامه‌هایی با الگوی فراخوانی نامنظم داده‌ها در طیف وسیع، عملکرد متفاوتی نشان خواهند داد. باید توجه داشت که در این حالت ذخیره‌ی داده‌ها انجام نخواهد شد و داده‌ها به اصطلاح فرّار خواهند بود.

در صورت فعال بودن حالت Memory در حافظه‌ی Optane DC Persistent فضای زیادی با سرعت نسبتاً خوبی برای ذخیره‌ی موقت اطلاعات فراهم می‌گردد. این سرعت و فضای ایجاد شده، گزینه‌ای مناسب برای اپلیکیشن‌های راه‌اندازی پایگاه داده مجازی و برنامه‌های تجزیه و تحلیل کلان داده‌ها خواهند بود.

باید توجه داشت که در حالت Memory در حافظه‌ی Optane DC Persistent در صورت قطع جریان برق، داده‌های قرار گرفته بر روی این حافظه قابل بازیابی نخواهند بود. در صورت نیاز به راهنمایی‌های بیشتر درارتباط با حالت Memory و وجود هر گونه ابهام و پرسش می‌توانید از طریق راه‌های ارتباطی درج شده در وبسایت با کارشناسان ما در مرکز بازیابی اطلاعات تماس گرفته و راهنمایی‌های لازم را دریافت نمایید.

معرفی حافظه ی Optane DC Persistent

حالت App Direct در حافظه‌ی Optane DC Persistent

فعال بودن این حالت در حافظه‌ی Optane DC Persistent، در واقع به اپلیکیشن‌ها و سیستم‌عامل مورد استفاده این نوید را می‌دهد که حافظه‌های موجود در سیستم، دو نوع متفاوت هستند. یکی برای ذخیره‌ی پرسرعت و موقت داده و دیگری برای ذخیره‌ی دائمی.

بعلاوه این موضوع نیز مشخص می‌گردد که کدام نوع از داده‌ها باید روی DRAM خوانده یا نوشته شود و کدام نوع می‌بایست به اُپتان ارجاع داده شوند. در این وضعیت، عملیات‌های نیازمند تاخیر بسیار کم و بدون نیاز به ذخیره‌ی دائمی اطلاعات از DRAM بهره خواهند گرفت و عملیات نیازمند ثبت پایدار و یا نیاز به حجم بالا، به اُپتان ارجاع داده می‌شوند.

به عبارتی دیگر برای ذخیره دائمی اطلاعات از حالت App Direct استفاده می‌شود. در صورت نیاز به راهنمایی‌های بیشتر درارتباط با حالت App Direct و وجود هر گونه ابهام و پرسش می‌توانید از طریق راه‌های ارتباطی درج شده در وبسایت با کارشناسان ما در مرکز بازیابی اطلاعات تماس گرفته و راهنمایی‌های لازم را دریافت نمایید.

فعالسازی حالت App Direct

برای فعالسازی و استفاده از حالت App Direct به سیستم‌عامل یا محیط مجازی با قابلیت شناسایی فایل‌های سیستمی مختص به این نوع حافظه نیاز است. این موارد شامل ویندوز سرور ۲۰۱۹ مایکروسافت و نسخه ۶.۷ برنامه VMware ESX است که در آینده منتشر خواهند شد.

کاربران سیستم عامل لینوکس نیز برای استفاده از این حالت می‌بایست منتظر انتشار به‌روزرسانی از سوی سازندگان توزیع‌ سیستم‌عامل خود باشند. استفاده از دو حالت شرح داده شده در بخش‌های فوق کمک می‌کند تا حافظه Optane DC Persistent به‌عنوان جایگزینی ارزان‌‌قیمت‌تر برای DRAM درنظر گرفته شود که حجم‌های بیشتری نیز ارائه می‌دهد.

کاربران سیستم‌ها می‌توانند از طریق محیط بایوس یا با استفاده از ابزارهای مدیریت حافظه، اقدام به پیکربندی هر دو نوع در کنار یک دیگر کنندو علاوه بر این کاربران و مدیران سیستم می‌توانند به شرط پارتیشن بندی اُپتان، به‌صورت هم‌زمان از هر دو حالت بهره‌مند گردند.

بازیابی اطلاعات انواع حافظه ها

مرکز بازیابی اطلاعات به دلیل برخورداری از به‌روزترین ابزارآلات ریکاوری نظیر pc3000 و نیز جذب نیروی کارآمد و متعهد، قادر به پشتیبانی و ریکاوری تمامی هاردها و حافظه‌های موجود در بازار می‌باشد. برخی از دستگاه ها و حافظه ها که امکان بازیابی اطلاعات آنها در این مرکز وجود دارد عبارتند از:

بازیابی اطلاعات رید Raid، بازیابی اطلاعات NAS و DAS، بازیابی اطلاعات هارد اکسترنال و اینترنال، بازیابی اطلاعات دوربین دیجیتال و گوشی موبایل اسمارت فون، بازیابی اطلاعات انواع تبلت اندروید و آی او اس Android/IOS، بازیابی اطلاعات از انواع DVR و سیستم دوربین های حفاظتیSecurity Cameras & Home Surveillance Systems، تعمیر فوق تخصصی انواع هارد SSD و بازیابی اطلاعات هارد SSD، ریکاوری فایل MOV بعد از فرمت شدن،

حذف یا پاک شدن و خراب شدن فایل، ریکاوری فیلم با MTS, MT2S, MOV فیلمبرداری شده توسط دوربین های دیجیتالی Canon, Sony, Nikon و…، ریکاوری عکس‌ها و فیلم‌های دوربین دیجیتالی، ریکاوری عکس و فیلم انواع رم و مموری کارت‌ها). کارشناسان فنی حاضر در مرکز بازیابی اطلاعات با استفاده از تخصصی‌ترین تجهیزات سخت‌افزاری و تعهد به استانداردهای روز دنیا موفق به ارائه‌ی بالاترین درصد موفقیت در بازیابی اطلاعات از دست رفته شده‌اند.

Rate this post