اشتراک گذاری

چگونه هارد SSD را در لپ تاپ نصب کنیم؟

نصب هارد SSD روی لپ تاپ یکی از راهکارهایی است که برای ارتقا سطح کیفی لپ تاپ چه در بخش هارد و ثبت و ضبط اطلاعات و چه در مبحث امنیت و افزایش سرعت سیستم کاربرد دارد. به طور کلی یک هارد SSD می تواند تمامی پردازش های کوچک و بزرگ رایانه را تحت تاثیر قرار دهد و آن ها را سطح کیفی بالاتری نسبت به هارد HDD به انجام برساند. در ادامه ی این مقاله به شما دو روش را آموزش خواهیم داد تا بتوانید پروسه ی راه اندازی هارد SSD بر روی لپ تاپ را طی کنید. اما اگر با ساختار داخلی لپ تاپ چندان آشنا نمی باشید، از مرکز بازیابی اطلاعات کمک بگیرید تا طی مدت زمان کوتاهی شاهد ارتقا لپ تاپ خود با استفاده از SSD باشید

آماده سازی شرایط نصب هارد SSD روی لپ تاپ

همان طور که گفته شد، نصب هارد SSD روی لپ تاپ می تواند تفاوت های بسیاری نسبت به حضور HDD ایجاد کند. پیش از این در مقاله ی مقایسه ی هارد SSD و HDD امتیازها و ویژگی های برتر SSD را به طور کامل شرح دادیم. حال باید بدانید برای راه اندازی هارد SSD بر روی لپ تاپ رعایت چه نکاتی ضروری است.

اولین نکته هماهنگی و سازگاری سخت افزار لپ تاپ یا کامپیوتر مورد نظر با SSD است. دقت کنید که ویندوز XP نیز برای استفاده از SSD گزینه مناسبی نخواهد بود. این ویندوز در مسیر اجرای هارد SSD بهینه سازی نشده است. برای نصب SSD حتما باید از ویندوز 7 و بالاتر استفاده کنید. علاوه بر این دو مورد باید بررسی کنید که لپ تاپ دارای هارد دیسک SATA باشد. چنانچه که لپ تاپ ساخت سال 2008 به بعد است، نیازی به بررسی نخواهد بود و می توانید مطمئن باشید که کانکتور SATA در ساختار سیستم موجود است. این کانکتور در واقع نقش درگاهی را ایفا می کند که برای اتصال SSD به لپ تاپ کاربرد دارد. وضعیت بایوس هم مسئله ی دیگری است که باید به آن توجه داشته باشید. برخی از نسخه های قدیمی بایوس از SSD پشتیبانی نمی کند و شما باید آن را آپدیت کنید.

روش های راه اندازی هارد SSD بر روی لپ تاپ

  • جا به جا کردن SSD با هارد HDD لپ تاپ

اولین گام برای نصب هارد SSD روی لپ تاپ و کامپیوتر تهیه ی محیطی ایمن، دور از جریان های الکتریکی و میدان های مغناطیسی است. پس از این باید کلیه ی کابل های متصل به لپ تاپ را جدا کنید. باتری را بیرون بکشید و دکمه ریست را چند ثانیه برای تخلیه برق داخل سیستم بفشارید. پس از این کار نوبت به باز کردن لپ تاپ می رسد. بار دیگر هم باید تاکید کنیم که اگر با ساختار درونی لپ تاپ آشنایی قبلی ندارید، از انجام ناشیانه ی این کار بپرهیزید. به هر حال باید قسمت پشتی لپ تاپ را باز کرده، هارد دیسک تعبیه شده را دربیاورید و SSD را جایگزین آن کنید. بعد از اطمینان از محکم بودن SSD در جای خود پشت لپ تاپ را ببندید، آن را روشن کنید و به نصب ویندوز جدید و نرم افزارها و درایورهای مورد نیاز بپردازید.

  • نصب SSD در کنار هارد قبلی لپ تاپ

نصب هارد SSD روی لپ تاپ و کامپیوتر می تواند با استفاده از جایگاه خالی دی وی دی رایتر دستگاه انجام شود. در چنین شرایطی شما می توانید از SSD در کنار هارد قبلی سیستم استفاده کنید. برای این منظور به یک براکت یا کدی (HDD/SSD Caddy ) نیاز است که با قیمت های مناسبی در بازار دیده می شود. قسمت میانی کدی فضایی برای قرار دادن هارد HDD یا SSD با سایز ۲٫۵ اینچ است. دی وی دی رام لپ تاپ را باز کنید و حافظه SSD را در داخل Caddy قرار دهید. کمی آن را حرکت داده تا در جای خود ثابت گردد. پس از آن پیچ های مربوطه را ببندید و اتصال را محکم کنید.

در اکثر CD/DVD رایترها یک براکت کوچک وجود دارد که باید آن را باز کنید. این براکت کوچک به انتهای HDD Caddy منتقل خواهد شد. HDD Caddy را به براکت فلزی وصل کرده، هارد کدی همراه شده با SSD را به جایگاه CD/DVD رایتر لپ تاپ منتقل کنید و پیچ آن را ببندید. در نتیجه ی انجام این مراحل، دو هارد مجزا در لپ تاپ خواهید داشت. جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص نحوه ی نصب SSD در کنار هارد دیگر می تواند با کارشناسان ما در مرکز بازیابی اطلاعات و تعمیرات هارد مشورت کنید.

تعمیر هارد لپ تاپ

هارد دیسک قطعه ی حساس و آسیب پذیری از هر کامپیوتر و لپ تاپ است. این بخش از رایانه در اثر عوامل مخرب گوناگونی می تواند کارایی کلی سیستم و استفاده از قابلیت های مختلف دستگاه را مختل سازد. فرقی ندارد که نوع، مدل و برند سازنده ی رایانه ی مورد استفاده ی شما چیست. نمایندگی تعمیرات هارد می تواند طی مدت زمان کوتاهی مطابق با پارامترهای استاندارد کلیه ی عیوب ناشی از آبخوردگی، اصابت ضربه، فرمت شدن ناگهانی، نفوذ ویروس ها و… را در هارد از بین ببرد. خاطرنشان می نماییم که تمامی مراحل تعمیراتی این مجموعه دارای گارانتی و ضمانت نامه های معتبر کتبی است.

4.3/5 (3 امتیاز)