اشتراک گذاری

بازیابی دفترچه تلفن موبایل

پاک شدن مخاطبین و شماره تماس های ذخیره شده در گوشی‌های موبایل اتفاقی است که ممکن است برای هر یک از کاربران گوشی‌های تلفن های همراه پیش بیاید. در این وضعیت کاربر به شماره‌هایی که پیش از این در دستگاه خود ذخیره کرده بود، دسترسی نخواهد داشت و ناچار است مجدداً تک تک شماره‌های مورد نیازش را در تلفن همراه مورد استفاده‌اش ثبت کند. اما در صورت حذف شدن شماره‌های مخاطبین، ثبت مجدد و دوباره آنها تنها راه موجود نیست.

چرا که کاربران تلفن همراه – چه تلفن های اندرویدی و چه تلفن های آیفون- می‌توانند جهت بازیابی دفترچه تلفن موبایل خود و ریکاوری آنها اقدام کنند. در بخش‌های آتی روش انجام این کار شرح داده خواهد شد. در صورت مواجهه با هر گونه اشکال در روند بازیابی دفترچه تلفن موبایل خود می‌توانید از طریق راه‌های ارتباطی درج شده در وبسایت با کارشناسان ما در مرکز بازیابی اطلاعات تماس گرفته و راهنمایی‌های لازم را دریافت نمایید.

بازیابی دفترچه تلفن موبایل

بازیابی دفترچه تلفن موبایل آیفون

در صورتی که از کاربران آیفون های اپل باشید می‌توانید جهت ریکاوری و بازیابی دفترچه تلفن موبایل خود، از روش درج شده در این بخش استفاده نمایید. البته استفاده از این بخش نیاز به iCloud دارد. سایر مواردی که برای بازیابی شماره تماس های حذف شده از آیفون نیاز خواهید داشت عبارتند از: یک کامپیوتر، اپل آی دی؛ رمز عبور خود و البته مقدار کمی هم زمان! برای شروع فرآیند بازیابی ابتدا به آدرس iCloud.com بروید و با حساب کاربری خودتان وارد آی‌کلود شوید.

پس از ورود به این بخش، بر روی گزینه Setting که بر روی صفحه ظاهر می‌شود، کلیک نمایید. در قسمتAdvance Section گزینه Restore Contact را بزنید. با این کار دستگاه، مجموعه آخرین شماره‌‌های ذخیره شده‌ی مخاطبین را بر اساس تاریخ آخرین آرشیو در اختیار شما قرار خواهد داد.

این کار از طریق ایمیلی انجام خواهد شد که در اپل آی دی شما ذخیره شده است (ایمیلی محتی شماره‌های مخاطبین برای شما ایمیل خواهد شد). توجه داشته باشید که با این کار مخاطبین بازیابی شده از لیست جایگزین مخاطبین فعلی گوشی شما خواهند شد.

بازیابی مخاطبین گوشی‌های اندرویدی

روش بازیابی دفترچه تلفن موبایل در گوشی‌های اندرویدی بسیار شبیه به روندی است که جهت بازیابی مخاطبین گوشی آیفون در بخش فوق شرح داده شد. اگر در زمان راه اندازی اولیه دستگاه اندروید مورد استفاده‌تان، جیمیل درخواست شده از سوی دستگاه را برای آن تعریف کرده باشید و البته امکان همگام سازی اطلاعات با حساب کاربری را هم فعال کرده باشید (به صورت پیش فرض این کار انجام می شود)، بازیابی شماره‌های تماس از طریق این جی‌میل برای شما انجام خواهد شد.

برای بازیابی مخاطبین گوشی‌های اندرویدی ابتدا وارد وب سایت گوگل شوید. پس از آن، وارد حساب کاربری جیمیل خود شوید. پس از وارد شدن به حساب کاربری جیمیل، روی آیکونی که شبیه به 9 مربع کنار هم است کلیک نمایید (در گوشه سمت راست و بالای پنجره). با کلیک روی این آیکون فهرستی از ابزارهای گوگل برای شما نمایش داده می‌شود.

در این فهرست می توان روی گزینه Contacts کلیک کرده و فهرست کامل مخاطبین را مشاهده کرد.

 نکته شایان ذکر درباب بازیابی لیست مخاطبین از گوشی‌های اندرویدی آن است که در این دستگاه‌ برای بازگرداندن مخاطبین نیاز به انجام کاری نیست. برای این کار کافی است به بخش تنظیمات مراجعه کرده و در بخش Accounts وارد بخش Google شده و سپس تیک روبروی Contacts را فعال کنید.

بازیابی مخاطبین گوشی اندروید

بازیابی شماره تلفن‌های حذف‌شده از سطل زباله 

1️⃣ ابتدا اپلیکیشن Contacts را باز کنید.

2️⃣ سپس بر روی تب Fix & Management ضربه بزنید.

3️⃣ وارد سطل زباله (Trash) شوید.

4️⃣ روی مخاطب مورد نظر خود که می‌خواهید بازیابی کنید، ضربه بزنید.

5️⃣ در نهایت گزینه Recover را انتخاب کنید.

مرکز بازیابی اطلاعات

مدیریت مرکز بازیابی اطلاعات با تهیۀ پیشرفته ترین امکانات بازیابی اطلاعات، ضمن تعهد به اجرای تمامی اصولِ مشتری‌مدار، خود را ملزم به ارائه‌ی بالاترین سطحی کیفی خدمات می داند. مدیریت این مرکز با فراهم آوردن به‌روزترین ابزارآلات بازیابی و ریکاوری از جمله دستگاه pc3000 در این مرکز، در تلاش است تا ضمن ارتقاء سطح کیفی خدمات، تمامی سرویس‌های ارائه شده در این مرکز را با حفظ محرمانگی و حریم شخصی هموطنان گرامی ارائه نماید.

از مهمترین ویژگی‌های pc3000 توانایی ویرایش فایل‌های سیستمی و ماژول‌ها به صورت دستی است. تکنولوژی PC3000 توسط مهندسان زبده کمپانی ACE Laboratory و با مهارت خارق‌العاده‌ اساتید این کمپانی در مؤسسه تحقیقات صنایع الکترونیک USSR (اتحادیه جماهیر شوروی) ساخته شده است. توجه به حفظ محرمانگی و حریم شخصی در مرکز بازیابی اطلاعات به منظور کسب رضایت مشتریان گرامی و ایجاد اطمینان از کیفیت سرویس‌های ارائه شده صورت می‌پذیرد.

4.1/5 (13 امتیاز)