اشتراک گذاری

پارتیشن بندی هارد

هاردیسک‌‌ها به دلیل داشتن فضای خام، می‌بایست در وهله نخست پارتیشن‌بندی شوند. پارتیشن بندی کمک می‌کند تا فضای خام هارد به چند قسمت با اندازه‌های مختلف تقسیم شود و برای استفاده کاربر آماده گردد. قسمت‌های مختلفی که پس از پارتیشن بندی هارد ایجاد می‌شود با اسم‌های مختلفی نام‌گذاری می‌شوند که رایج ترین آن‌ها C,D,E و… هستند. امروزه با افزایش فضای هارد دیسک های اینترنال و اکسترنال پارتیشن بندی، تقریباً به امری غیرقابل اجتناب بدل شده است، علت هم آن است که چند فضای تفکیک شده، راحت‌تر از یک فضای بزرگ نامرتب، اطلاعات را نگهداری می‌کنند. یکی از مزیت‌های پارتیشن بندی هارد دیسک این است که می توان چندین سیستم عامل را روی سیستم نصب کرد.

به طور مثال می توان همزمان ویندوز ۷ و ۸ را در سیستم خود داشته باشید و در واقع می توان بدون ایجاد تداخل سیستم عامل های مختلف را روی درایو های متعدد نصب نمود. پارتیشن بندی هارد نیز مانند دیگر تنظیمات نرم‌افزاری بایدها و نبایدهای خاص خود را دارد و می‌بایست توسط کارشناسان این حوزه انجام شود. برای مثال اگر در پارتیشن بندی هارد، فایل‌ها و اطلاعات جانبی، به دلیل بی‌دقتی، در درایو C ذخیره گردند –یعنی جایی که ویندوز ذخیره شده است-، در صورتی که اتفاقی برای ویندوز رخ دهد، تمامی این اطلاعات، به همراه ویندوز از دست می‌رود. اما اگر پارتیشن بندی هارد به درستی انجام شود و هر مجموعه اطلاعات در درایو مخصوص به خود ذخیره گردد، با آسیب دیدن یک بخش، بخش دیگر مصون می‌ماند و خرابی پیش آمده تأثیری روی اطلاعات مابقی درایوها نخواهد داشت.

پارتیشن بندی هارد

هارددیسک، پارتیشن و درایو

این موضوع که پارتیشن بندی هارد و فضای آن چگونه انجام شود، بستگی به خواست و نیاز کاربر دارد. از اینرو یک هارد هم می‌تواند به چند پارتیشن و هم می‌تواند تنها به یک پارتیشن تقسیم شود. د واقع پارتیشن بندی هارد بیشتر بستگی به سلیقه و نحوه مدیریت کاربر دارد. مثلاً، کاربر می‌تواند برای سیستم عاملی، یک درایو مجزا در نظر بگیرد و تمام فایل‌های وابسته به آن را در همان درایو ذخیره کند. به طور کلی پارتیشن‌ها، فضای یک دیسک فیزیکی را به یک یا چندین دیسک منطقی تقسیم می‌کنند. در نتیجه در هر درایو می‌توان روش مدیریتی مستقلی را پیاده کرد. در این مدیریت ممکن است سیستم فایل، سادگی در تهیه نسخه پشتیبان، مدیریت فایل‌ها، نصب چندین سیستم عامل و افزایش بهره‌وری مدنظر قرار گیرد. تصویر ارائه شده در زیر، موقعیت هارد، پارتیشن و درایو را به خوبی نشان داده است.

انواع پارتیشن در هارد

پیش از پارتیشن بندی هارد، می‌بایست نوع درایوهای مورد نظر مشخص گردد. به طور کلی درایوهای قابل تولید در پارتیشن بندی هارد مشتمل بر سه نوع  Primary، Logical و  Extended می‌باشد.

  • پارتیشن Primary: پارتیشن Primaryیا همان پارتیشن اولیه، نخستین درایو در هارد است و پارتیشنی است که ویندوز، فایل‌های مربوط به بوت را در آن قرار می‌دهد. بد نیست بدانید که قبل از اجرای سیستم عامل و برای شروع به کار ویندوز، بایوس این درایو را به عنوان مکانی که نحوه اجرای ویندوز در آن ثبت شده است، می‌شناسد.
  • پارتیشن Extended: در پارتیشن بندی هارد، پس از اینکه مقداری از فضای هارد به پارتیشن Primary اختصاص داده شده، مابقی فضای هارد با عنوان فضای توسعه یافته یا Extended شناخته می‌شود. (امکان تقسیم این فضا به پارتیشن‌های منطقی یا Logical ‌وجود دارد).
  • پارتیشن Extended: در پارتیشن بندی هارد، پارتیشن‌های Extended قابل تقسیم به پارتیشن‌های منطقی یا همان Logical هستند. هر هارددیسک می‌تواند ۴ پارتیشن primary داشته باشد یا می تواند ۱ پارتیشن primary و ۱ پارتیشن Extended داشته باشد. در صورتی که چند پارتیشن primary در هارد‌دیسک وجود داشته باشد فقط می توان یکی از آنها را فعال کرد و مابقی مخفی خواهند بود. در حقیقت این پارتیشن‌ها به صورت فیزیکی درون هارد قرار دارند اما به دلیل عملکرد MBR، سیستم عامل آنها را نمایش نمی‌دهد.

پارتیشن بندی هارد در مرکز تخصصی دیتا ریکاوری

شما کاربران گرامی می‌توانید در صورت نیاز به سرویس‌های مرتبط با پارتیشن بندی هارد، به مرکز دیتا ریکاوری مراجعه کرده و با حضور در پارت «سرویس‌های تخصصی هارد» خدمات مورد نیاز خود را دریافت نمایید. در این مرکز برترین نوع پارتیشن بندی هارد با توجه به ویندوز دستگاه به شما پیشنهاد شده و در صورت تأیید بر روی دستگاه پیاده می‌گردد. در صورتی که به هر دلیل امکان مراجعه به مرکز تخصصی دیتا ریکاوری را ندارید، می‌توانید از سیستم سرویس در محل استفاده نمایید. در این سرویسف کارشناسان ما خود در محل حضور یافته و خدمات مورد نیاز را به شما ارائه می‌دارند.

واحدهای مرکز تخصصی دیتا ریکاوری

مدیریت مرکز بازیابی اطلاعات با تهیۀ پیشرفته ترین امکانات بازیابی اطلاعات، ضمن تعهد به اجرای تمامی اصولِ مشتری‌مدار، خود را ملزم به ارائه‌ی بالاترین سطحی کیفی خدمات می داند. مدیریت این مرکز با فراهم آوردن به‌روزترین ابزارآلات بازیابی و ریکاوری از جمله دستگاه pc3000 در این مرکز، در تلاش است تا ضمن ارتقاء سطح کیفی خدمات، تمامی سرویس‌های ارائه شده در این مرکز را با حفظ محرمانگی و حریم شخصی هموطنان گرامی ارائه نماید. توجه به حفظ محرمانگی و حریم شخصی در مرکز بازیابی اطلاعات به منظور کسب رضایت مشتریان گرامی و ایجاد اطمینان از کیفیت سرویس‌های ارائه شده صورت می‌پذیرد.

مرکز تخصصی  بازیابی اطلاعات

مرکز بازیابی اطلاعات با در اختیار داشتن مهندسان و کارشناسان ماهر و با تجربه، پس از در اختیار گرفتن دستگاه خراب و معیوب، به راحتی و در ساعات اولیه بررسی مشکل موجود، می تواند برای تعمیر و ترمیم دستگاه شما به مدد آرشیو کامل و بی نقص این مرکز، اقدام کند. مرکز ریکاوری اطلاعات همگام با علم روز و اطلاع از جدیدترین تکنولوژی های مدرن بازارهای جهانی، بهترین درمان را برای دستگاه شما انتخاب و اجرا خواهد کرد. تیم کارشناسی این مرکز مسئولیت تشخیص، ترمیم و تعمیر را با کمال میل می پذیرد و در روند تعمیر از هیچ تلاشی مضایقه نخواهد کرد.

Rate this post